OBRES

Correcció

Correcció va ser una videoinstal·lció que es va realitzar en l'any 1991 per al Col·legi d'Aparelladors de Barcelona, dintre del cicle Anar i Tornar comissariat per Annemieke van de Pas. Després es va instal·lar a Vic, Buenos Aires i Copenhaguen. Sis televisors instal·lats en una estructura de fusta, emetien coordinats el fluir d'una cascada, gravada en solo 6 segons en 6 perspectives diferents, però amb so contínuo i real des de sis canals diferents, el que donava com resultat un recorregut visual una mica inquietant, que a poc a poc es descobria com repetitiu i no-real.
D'aquells vídeos realitzats en postproducció en els estudis de Miguel Diaz i amb el saber tècnic de Joan Bayó no queda més que unes poques fotos del muntatge i un parell de fotogrames.

 ...”però corregiré el que he escrit, no ara, ho corregiré quan arribi el moment d'aquesta correcció, llavors, ho corregiré, i llavors corregiré el corregit, i el corregit ho corregiré llavors altra vegada, i així successivament»... (T. Bernhardt)