OBRES

Temps de Plom i Plata. Derives obligades

>> vídeo presentació

http://ajuntament.barcelona.cat/lavirreina/ca/publicacions/temps-de-plom-i-plata-derives-obligades/403

L’exposició Panòptic_ Frontera 601, de Nora Ancarola forma part d’un projecte global, «Temps de plom i plata», que es va veure parcialment al Centre d’Art Maristany i que, després de Barcelona, viatjarà a Buenos Aires, al Centro de Arte Contemporáneo del MUNTREF.

El llibre explora els substrats teòrics i les resolucions artístiques que Nora Ancarola ha desplegat en aquest projecte al voltant de qüestions com les migracions, els sistemes de control i la possibilitat d’alterar aquestes dures realitats.

Diversos autors i autores tracen línies d'anàlisi que aporten noves perspectives a les investigacions ja clàssiques sobre dispositius disciplinaris, sistemes d'exclusió social i gestió de malestars sistèmics: Laura Baigorri, Fina Birulés, Paloma G. Díaz, Jordi Font, Ester Jordana, Laura Llevadot, Laia Manonelles Moner, Frederic Montornés, Irina Mutt, Antonio Ontañón i Elsa Plaza, coordinats per Joan Maria Minguet i Batllori.

Una coedició de La Virreina Centre de la Imatge (Barcelona), el Centre d’Art Maristany (Sant Cugat) i el MUNTREF (Buenos Aires).

FITXA TÈCNICA

Autors/es: Nora Ancarola, Laura Baigorri, Fina Birulés, Paloma G. Díaz, Jordi Font, Ester Jordana, Laura Llevadot, Laia Manonelles Moner, Frederic Montornés, Irina Mutt, Antonio Ontañón i Elsa Plaza, coordinats per Joan Maria Minguet i Batllori.
Any: 2019
Enquadernació: cola pur, amb solapes
Format: 190x250 mm
Pàgines: 212
Idioma: català i castellà
ISBN: 978-84-9156-235-1 (Ajuntament)
Edita: Ajuntament de Barcelona. Institut de Cultura. La Virreina Centre de la Imatge, Centre d’Art Maristany (Sant Cugat) i el MUNTREF (Buenos Aires).
Preu: 20 €
Punts de venda:
Sales d’exposició i Tiquet Rambles (Palau de la Virreina). Barcelona Centre d'Art Maristany de Sant Cugat.