OBRES

La_llengua que arrossega

LA LLENGUA QUE ARROSSEGA (la_lenguadiario)
Exploracions entorn les ferides migratòries dins el llenguatge
 
Aquest projecte va ser un encàrrec del grup curatorial ON MEDIATION 2019-20, per una  exposició en format web: Eyeframing-OM7.
 
Aquí la pàgina en la seva totalitat:
http://eyeframing-om7.net/#Home dins https://lacapella.barcelona/es
 
en la qual es pot veure el projecte LA LLENGUA QUE ARROSSEGA (la_lenguadiario),
un projecte produït per l'ocasió, tenint en compte des de l'inici el format virtual.
 
"La_lenguadiario" és el punt de partida on les set curadores (Laura, Zahira, Victòria, Bella, Arthur, Diana i Ivana) intervenen amb textos de les seves experiències personals i intransferibles amb la llengua en els seus propis trànsits i migracions.
 
Un regal que vaig rebre com un tresor com a punt de partida per una obra de caràcter evidentment comunitari. Poc temps després amb la implicació d'Ina Dunkel, Marion Tamme d'Aquista, Ramon Villegas i Ade Boyle, vam fer una reinterpretació sonora dels textos i amb la d’Aymée Hamon en la càmera i l'edició del vídeo, vam re-formular la interpretació en visual i sonora.
 
En aquest link podreu veure tot el material del projecte, els textos (també un pdf amb la_lenguadiario completa) sonoritzats, el vídeo de les accions finals i algunes referències a la comunitat i el trànsit "tosquelià". També una cartografia de les ferides migratòries visibles en el llenguatge:
http://eyeframing-om7.net/#Shot11
 
Aquí el vídeo final, malgrat que el més important és tot el procés, el diari (a la web en pdf), la interpretació sonora i finalment aquesta reinterpretació visual i sonora:
https://vimeo.com/508525612
 
Presentat a La Capella al gener del 2021. Barcelona